Kvällens...

...plus: dansat runt och sjungt i min egen drömvärld med mp3n

...minus: glömde va det va, haha, något var det jag skulle skriva och jag ska komma på det innan jag stänger av datorn för ikväll. Juste, otroligt irriterande ljud från fläkten i köket och saker i vardagsrummet!


Idag har man jobbat, varit trött och tränat lite och nu är man hemma när man egentligen vill vara ute i det fina vädret och umgås.

Snart sova och snart jobb igen imorgonbitti.

Kram

Trött...

Idag är jag väldigt trött.. Jag jobbade stängning igår och även fast jag fick gå hem lite tidigare var jag alldeles för stressad och pigg i kroppen för att kunna sova, så jag har sovit alldeles för få timmar (jag har inte sovit mer än 3 timmar i sträck) och sprungit med min jobbiga kissblåsa på toa tusen gånger för mycket inatt. Jag måste nu hoppa in i duschen och snabbt göra mig iordning och cykla iväg och jobba, slutar ikväll och jag hade hoppats på orka fara på inpuls innan det stänger men just nu hoppas jag bara på att orka ta mig igenom jobbdagen överhuvudtaget.

Hatar att vara trött!

Hej igen!

Som ni kanske märkte tog jag bort min blogg för ett tag sen, jag var oinspirerad och less att jag inte tog tag i en ny bloggdesign. Jag tror nu att jag har hittat en som ska göra min bloggdesign, men hon kan inte förrän till höst och jag upptäckte att jag inte kunde vänta tills dess med att starta en ny blogg, så jag "smygstartar" nu. Då har jag ju även tid att få mer inpiration, hitta bilder och så vidare. Men tills vidare vill jag ju skriva av mig och dela med mig om allt och ingenting. 

Igår jobbade jag min första dag efter semestern. Det var roligt att komma tillbaka, att göra något (det har ju blivit lite för många "lata" dagar under semestern, men det får jag återkomma till för jag hinner inte skriva om det nu) men det var jobbigt för benen och trött blev man, haha. Däremot var jag väldigt pigg när jag kom hem, så det tog ett tag innan jag kunde somna även fast jag försökte lura kroppen genom att blunda i något som kändes som en evighet. Till slut somna jag och jag var riktigt trött när jag vakna imorse, vilket gjorde att jag bland annat somna efter första gången jag vakna och sen låg och vilade andra gången jag vakna. Jag unnade mig att sova ut och vila igår när jag vakna också, mest för att det var första semesterdagen och jag ville inte börja med något som liknade stress och för att va så utvilad som möjligt för att ha mycket energi till jobbet sen, och idag unnade jag mig att sova ut och vila för att jag hade jobbat min första stängning och var trött i benen bland annat. Haha, undra när jag ska ta tag i morgonpromenaderna, tidig frukost, nyhetsmorgon och ta tag i dagen tidigt - något jag tycker väldigt mycket om men efter alla sköna dagar på semestern känner jag att jag vill ta det lungt ett tag nu. 

Jag har nyss ätit upp en riktig lyxlunch bestående av pannkakor, glass (jordgubb och päron) och blandade bär. Nu är jag mätt och ska dricka mitt kaffe, göra mig iordning för att möta Ann-Charlotte i stan, äta nå middag och sen fara och jobba stängning igen. Snart har det gått två dagar av mina få jobbdagar kvar innan universitetstiden börjar (vilket jag också ska skriva mer om sen). Men nu måste jag göra mig iordning, nu har jag tagit det för lungt lite för länge, haha.

Kram och hoppas ni alla får en riktigt bra dag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0